SSブログ

千歳鶴大吟醸「吉翔」Chitose Tsuru Daiginjo "Kichisho" [Impression]

びっくりするくらい美味しかった。流石に大吟醸。山田錦を40%まで磨いているが、そうしたマニアックなことを、説明するのも野暮だ。4075CFF8-A4BD-4378-942C-D30B11688D06.jpeg

そもそも自分では絶対に買わないだろうというレベルのお酒だと後で知った。実は、貰い物なのだ。

私が一番好きなアルコールは日本酒だけど、外でも家でもあまり飲まないことを知っている人がプレゼントしてくれたので、余計に美味いのかもしれない。

歳をとったらこうした美味しいお酒をちょっとずつ、毎日飲むのが心身ともに健康によいのかもしれない。

It was amazingly delicious. Daiginjo as expected. Yamada Nishiki has been polished to 40%, but it's also unreasonable to explain such a maniac thing.

I later learned that it was a level of sake that I would never buy myself. In fact, it's a gift.

My favorite alcohol is sake, but a person who knows that I don't drink much outside or at home gave me a present, so it may be even more delicious.

As you get older, it may be good for your physical and mental health to drink these delicious alcoholic beverages little by little every day.
nice!(0)  コメント(0) 
共通テーマ:グルメ・料理

nice! 0

コメント 0

コメントを書く

お名前:[必須]
URL:
コメント:
画像認証:
下の画像に表示されている文字を入力してください。

Facebook コメント