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久しぶりのうな重 Unaju after a long absence [essay]

旅行など特別な時にしか食べたことがない鰻。

今回はひょんなことから見つけてしまったお店に吸い寄せられるように入ってしまった。54E8DC41-6C93-473F-84F1-78009B81948D.jpeg

その店は国道沿いなのだが、表に店名がでておらず、「うなぎ」としか書いていない小さな看板があるだけだった。

悩んだ末に、コロナ禍で外食したり飲みに行くことも少なかったからと自分を納得させた。

うな重並みで3960円だったが、とても柔らかく、タレも甘すぎず、絶妙であった。

ただ、普段の昼食はコンビニのサンドイッチかおにぎりとサラダしか食べていない身にとっては、ご飯の量が多くて、夜までお腹がもたれていた。

超高齢化社会なんだから、うな重も半分くらいの大きさにして、値段も安くしてもらえないだろうか?

Eel that I have only eaten at special times such as traveling.

This time, I entered the restaurant that I found by chance so that I could be attracted to it.

The restaurant is along the national way, but there is no store name on the front, only a small sign that says only "eel".

After worrying, I convinced myself that I rarely went out to eat out or go out for a drink because of the Coronavirus pandemic.

It was 3960 yen, but it was very soft and the sauce was not too sweet, so it was exquisite.

However, I usually eat only sandwiches at convenience stores or rice balls and salads for lunch, the amount of rice was large and I was full until night.

Since it is a super-aging society, could you make the unaju half the size and reduce the price?
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