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サクサクえびせん Crispy shrimp [essay]

えびせんと言えば、「カッパえびせん!」日本中の常識だ。BCBFDEC4-AA9A-4823-98E1-F2C31E21761F.jpeg
しかし、先程食べたのは、「サクサクえびせん」。「何故、カッパえびせんでないの?」と思ったが、塩分控えめなので、私に良かれと思ってパートナーが買ってくれたという。
それなら仕方ない。
愛を感じで塩分控えめのえびせんを食べ切った。
しかし、長年の習慣とは恐ろしいもので、何か物足りない。そう、カルビーのカッパえびせんに脳が犯されていることがわかった。
食べ物、しかもお菓子など普段は食べなくてもいい物のメーカーは大変な努力をして、消費者に味を浸透させたのだろう。そう考えると、恐ろしいと感じると共に、関わった人達に敬意を表したいと思う。

Speaking of Ebisen, "Kappa Ebisen!" Is common sense all over Japan.
However, the one I ate earlier was "Crispy Ebisen". I wondered, "Why isn't it Kappa Ebisen?", But the salt content was modest, so my partner bought it for me.
Then it can't be helped.
Feeling love, I ate the low-salt shrimp.
But long-standing habits are horrifying and something is missing. Yes, it turned out that Calbee's Kappa Ebisen had his brain raped.
The makers of food, and even sweets, which you don't usually have to eat, have made great efforts to instill the taste in consumers. With that in mind, I feel scared and would like to pay tribute to the people involved.
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